Lr microsilver yüz temizleme jeli

Merhabalar,

Lr markasi ile instagramdan sevgili Gamze sayesinde tanistim ve bugün sizinle severek kullanip bitirdigim bir lr ürünü paylasmak istiyorum. Lr ürünleri hakkinda bilgi almak veya satin almak isterseniz, instagramdan @saglik.guzellik.lr hesabi ile yani Gamze ile iletisime gecebilirsiniz.

Lr microsilver yüz temizleme jeli

Ürünümüz 150 ml ve fiyati 55 tl.




LR'ın bu serisinde micro boyutta gümüş bulunuyormus. Gümüş cilt üzerine plaka gibi yayılır ve ciltte enfeksiyona sebep olan agresif bakterileri ortadan kaldırırmis. En son resimde ürünün rengini de görebilirsiniz. İçeriğindeki salisilik asit gözenekleri açar, siyah noktaları temizler, cilt kusurlarını azaltır ve iltihaplı sivilceleri temizler denmis ve  günlük kullanıma uygun oldugu belirtilmis.



Yagli, sivilceye müsait ve gözenekli ciltli biri olarak sabah aksam düzenli kullandim bu ürünü.
Kullanmaya basladigimda 4-5 sivilcem vardi ve aninda söndürdü. Yeni sivilce de cikarmadim.
Bazi ürünler ilk kullanmaya basladigimda, cikabilecek tüm sivilcelerimi önce cikartir sonrasinda etkisini gösterip kurutur fakat bu ürünle durum öyle olmadi. 
Yagli ciltler icin olan ürünler bazen kullanim sonrasi asiri kuruluk yapip cildimi gerebiliyor fakat Lr microsilver yüz temizleme jelini kullandiktan sonra asiri rahatsiz edici bir gerilme ve kuruluk olmadi.
Hic olmadi diyemem ama rahatsiz edici boyutta degildi.
Cildimi iyi temizledigini ve yagdan arindirdigini hissettim.
Siyah nokta olusumu da normalden daha gec oldu diyebilirim.



Eger ilerde tekrar sivilcelenme sorunu yasarsam, satin alip sans verecegim bir ürün.
Okudugunuz icin tesekkürler,
ZeY

Hiç yorum yok